Data-installatie
Overal een snel en stabiel datanetwerk

Data-installaties

Snelle en betrouwbare data-installaties

In een (werk)omgeving waar veel mensen tegelijkertijd werken, bellen en internetten, is een stabiel en snel datanetwerk tegenwoordig simpelweg een vereiste.

CSC Installatie denkt mee over de beste oplossingen om complete datanetwerken in complexe, veeleisende werk- en klantomgevingen aan te leggen en te installeren.

Uw bedrijf klaar voor de toekomst

Met uw wensen en eisen als uitgangspunt, adviseren wij u graag over passende en toekomstbestendige datanetwerkoplossingen. Die snel, betrouwbaar en veilig zijn. Zo is uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Efficiënte en flexibele data-installaties

Eenvoudig uit te breiden en aan te passen

CSC Installatie ontwerpt en bouwt efficiënte en flexibele data-infrastructuren en datasystemen. Dat doen we bewust. Want met de juiste combinatie van infrastructuur, bekabeling, installaties en apparatuur, is uw datanetwerk op ieder gewenst moment eenvoudig uit te breiden en aan te passen.

Kostenbesparend

Groeit uw bedrijf of vragen nieuwe ontwikkelingen om uitbreiding van of aanpassingen aan uw data-installaties? Met een flexibel datanetwerk is dat geen probleem. Zo bespaart u op de langere termijn aanzienlijk in de kosten.

Op zoek naar goed advies?

Neem contact op

Haal meer uit uw datanetwerk

Schakel CSC Installatie in

  • Erkend installateur
  • Ervaren specialisten en eerlijk advies
  • Eén aanspreekpunt en direct contact
  • 20+ jaar kennis en ervaring op hoogste niveau
  • Gecertificeerd en keuringsbevoegd

Hoe presteert uw data-installatie?

Meten is weten

Alle data-installaties en netwerken die we aanleggen en installeren, meten we ter plekke uitgebreid door. Zo weten we zeker dat uw datanetwerk doet wat hij moet doen.

U ontvangt een meetrapport met onze bevindingen. Het meetrapport geeft u niet alleen de garantie dat u beschikt over een stabiel en snel datanetwerk, dat perfect aansluit bij de behoefte van uw bedrijf, productie-omgeving, instelling of winkel. Het geeft u tevens 10 garantie op alle bekabeling.  

Data-2

Probleemloos bellen en internetten

CSC Installatie zorgt voor

  • Overal netwerkdekking
  • Stabiele verbinding
  • Geschikt voor grote hoeveelheden data
  • Hoge datasnelheden
  • 10 jaar garantie op alle bekabeling

Meer weten over snelle en betrouwbare data-installaties voor uw bedrijf?

Neem contact op

Onze overige diensten

Elektrotechnische installaties

Complexe elektronische systemen voor utiliteitsbouw en industrie. Die onder alle omstandigheden zorgen voor bedrijfscontinuïteit en een veilige werkomgeving. CSC Installatie is uw partner. Van ontwerp tot de installatie en onderhoud.

Beveiliging

Van brandbeveiliging en inbraakbeveiliging tot toegangscontrole en ontruimingssystemen. CSC adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt alle technische installaties om de veiligheid van gebruikers te allen tijde te waarborgen. 

Onderhoud en keuring

Onze technische installaties worden gecertifieerd opgeleverd, periodiek gecontroleerd en onderhouden en voorzien van keuringscertificaten. Zo zorgen we dat u altijd werkt volgens actuele wet- en regelgeving en geldende veiligheidseisen.

Advies of offerte nodig?

Bent u op zoek naar meer informatie, een gedegen advies en een heldere prijsindicatie?

Neem contact op