Design en Realisatie: NextDoorMedia | Sitemap
Electricien Rotterdam 1 Electricien Rotterdam 2 Electricien Rotterdam 3 Electricien Rotterdam 4

Elektrotechniek

CSC Installatie b.v. verzorgt de elektrotechniek voor de volgende sectoren;

  • Utiliteit
  • Woningbouw
  • Zorgcentra
  • Retail

Elektriciteit, we kunnen niet zonder. Helaas merken we dat pas goed als het er niet meer is door b.v. een stroomstoring.  Dat geldt voor een woning, maar misschien nog meer op de werkvloer. In kantoren, scholen en winkels is stroom van groot belang voor het functioneren van verlichting,  machines,  computers enz.  Het energiebedrijf is verantwoordelijk voor de toelevering van stroom.  Zeker zo belangrijk is het benutten van die stroom met een elektrische installatie die vakkundig en bedrijfszeker is aangelegd.

Wij als erkend en ervaren installateur kunnen de werkzaamheden van a tot z voor u verzorgen. Zoals wij zeggen: " Vanaf de tekentafel tot en met het onderhoud". Onze focus ligt daarbij op veiligheid en betrouwbaarheid.

Tevens zijn wij in staat uw bestaande  installatie te keuren.  Deze keuring verloopt volgens de zogeheten NEN :  De Nederlands Elektronische Norm en wordt door veel (brand)verzekeringen vereist.

Ook kunnen wij een conformiteitsverklaring afgeven.

Hiermee kunt u  in geval van calamiteiten bij uw verzekeringsmaatschappij aantonen,  dat uw elektra is aangelegd, onderhouden en/of gerenoveerd door een erkend installateur van Sterkin.

Neem vrijblijvend contact met ons op