elektrotechniek-2
Elektrotechniek
Totaaloplossingen voor complexe elektrische installaties

Elektrische installaties

Ontwerp, aanleg en onderhoud

CSC Installatie regelt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van complexe elektrische installaties voor de industrie, productie-omgevingen, kantoren, woningbouw en overheid.

Van verdeelinrichtingen, voedings- en aardingssystemen, licht- en krachtinstallaties en besturingspanelen tot aan de bekabeling, wandgootinstallaties en verlichtingsarmaturen. Ons team heeft de specialistische kennis en ervaring in huis. Leg uw wensen aan ons voor en wij komen met een passend ontwerp, een gedegen advies en een aantrekkelijke offerte.

“Van een grote fabriek, tot de bakker om de hoek of een particulieren woning. Voor ons is geen project te groot en geen klus te klein.”

Haal meer uit uw installaties

Waarom schakelt u CSC Installatie in?

  • Erkend installateur
  • Ervaren specialisten en eerlijk advies
  • Eén aanspreekpunt en direct contact
  • 20+ jaar kennis en ervaring op hoogste niveau
  • Gecertificeerd en keuringsbevoegd

Onze aanpak

Begint bij uw wensen

Complexe installaties die veel vermogen vragen, zijn altijd maatwerk. Dat vraagt in de eerste plaats om een goede inventarisatie van uw wensen en behoeften, de risico’s en veiligheidseisen. 

Uw wensen werken wij uit aan de tekentafel. Wij ontwerpen de inrichting, voeren berekeningen uit en adviseren u over de meest optimale elektrotechnische inrichting.

Vervolgens zorgen we dat de installatie netjes en op tijd wordt aangelegd en opgeleverd. Vanzelfsprekend volgens alle wettelijke eisen en veiligheidsvoorschriften.

Op zoek naar een goed advies?

Neem contact op

Onze overige diensten

Data-Installaties

Een betrouwbaar en snel datanetwerk. Met overal dekking. Geschikt voor grote hoeveelheden data en intensief gebruik. We denken met u mee en adviseren u over passende, toekomstbestendige oplossingen op het gebied van data-installaties.

Beveiliging

Van brandbeveiliging en inbraakbeveiliging tot toegangscontrole en ontruimingssystemen. CSC adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt alle technische installaties om de veiligheid van gebruikers te allen tijde te waarborgen. 

Onderhoud en keuring

Onze technische installaties worden gecertifieerd opgeleverd, periodiek gecontroleerd en onderhouden en voorzien van keuringscertificaten. Zo zorgen we dat u altijd werkt volgens actuele wet- en regelgeving en geldende veiligheidseisen.

Advies of offerte nodig?

Bent u op zoek naar meer informatie, een gedegen advies en een heldere prijsindicatie?

Neem contact op