topimg-onderhoud
Onderhoud en keuring
NEN 3140 en NEN 1010 - Gegarandeerd veilig en verzekerd

Veilig werken en altijd verzekerd

Voorkom ongelukken of incidenten

Elektronische installaties, datanetwerken en beveiligingssystemen aanleggen is onze core business. Zorgen dat ze optimaal worden onderhouden en werken hoort daar zeker ook bij!

CSC Installatie heeft niet alleen de kennis en ervaring om installaties te ontwerpen en aan te leggen. We zorgen ook voor het periodieke onderhoud en zijn gecertificeerd om wettelijk verplichte inspecties en keuringen uit te voeren. Zodat uw systemen veilig en betrouwbaar blijven functioneren en u altijd voldoet aan wet- en regelgeving en veiligheidseisen.

Keuring NEN 3140 en NEN 1010

In Nederland zijn bedrijven en instellingen verplicht om technische installaties periodiek te laten keuren om risico’s, letsel en schade voor gebruikers te voorkomen. Met een periodieke keuring toont u naar brandweer en verzekering aan dat uw bedrijfsvoering voldoet aan alle wettelijke eisen.

NEN 3140

Voor laagspanningsinstallaties geldt de NEN 3140 keuring. Die geeft u ten eerste de zekerheid dat elektrische installaties goed onderhouden en veilig te gebruiken zijn. En toetst ten tweede of medewerkers die met de installaties werken, goed geïnstrueerd zijn over een veilige werkwijze.

NEN 1010

In de NEN 1010 staat beschreven waaraan elektrotechnische installaties moeten voldoen bij de oplevering. Zowel qua technische opbouw van de installatie als qua werking en veiligheid. De inspectie bestaat uit een visuele keuring en meting op de werkvloer.

Gegarandeerd veilig werken en altijd verzekerd zijn?

Neem contact op

Keuring van elektrotechnische installaties

Wettelijk verplicht

Incidenten, ongelukken of brand als gevolg van slecht onderhouden of verkeerd geïnstalleerde installaties kunnen grote gevolgen hebben voor uw medewerkers en uw bedrijf. U moet er niet aan denken!

Door alle netwerken en geplaatste apparatuur periodiek te checken en onderhouden, voorkomt u onnodige risico’s en onveilige werksituaties. Uw medewerkers werken veilig. Bedrijfs- en productieprocessen lopen goed door en u zorgt voor optimaal gebruikersgemak.

Is het tijd voor een periodieke onderhoudsinspectie?

Neem contact op

Bij storing 24/7 bereikbaar

Storingen in door ons aangelegde installaties? Wij staan 24/7 voor u klaar.
Bel direct 010 - 455 3232

Elektra-of-keuring

Waarom schakelt u CSC Installatie in?

20+ jaar kennis en ervaring op hoogste niveau

  • Erkend installateur
  • Ervaren specialisten en eerlijk advies
  • Eén aanspreekpunt en direct contact
  • 20+ jaar kennis en ervaring op hoogste niveau
  • Gecertificeerd en keuringsbevoegd

Onze overige diensten

Elektrotechnische installaties

Complexe elektronische systemen voor utiliteitsbouw en industrie. Die onder alle omstandigheden zorgen voor bedrijfscontinuïteit en een veilige werkomgeving. CSC Installatie is uw partner. Van ontwerp tot de installatie en onderhoud.

Data-Installaties

Een betrouwbaar en snel datanetwerk. Met overal dekking. Geschikt voor grote hoeveelheden data en intensief gebruik. We denken met u mee en adviseren u over passende, toekomstbestendige oplossingen op het gebied van data-installaties.

Beveiliging

Van brandbeveiliging en inbraakbeveiliging tot toegangscontrole en ontruimingssystemen. CSC adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt alle technische installaties om de veiligheid van gebruikers te allen tijde te waarborgen. 

Advies of offerte nodig?

Bent u op zoek naar meer informatie, een gedegen advies en een heldere prijsindicatie?

Neem contact op